torstai 15. joulukuuta 2011

Uusia asukkaita

Parin viikon lomamatka teki ihan terää ulkomailla. Reittinä oli Suomi - Hollanti - Iso-Britannia - Ruotsi - Suomi ja mukaan lähti parikin koiraa.

Iso-Britanniasta mukaani lähti bernhardiuros (lk) Dribble-Trouble's Very Big Problem & pitkäkarvainen narttu Dribble-Heap's Take a Break, Hollannista pitkäkarvainen narttu Sargeis Rijzen ja Ruotsin suunnalta mukaani tuli lyhytkarvainen uros Lengn Sprit sekä pitkäkarvainen uros Lengn Dräggla.

Dribble-Trouble'sista minulla on aiemmin ollut Rony ja Sargeis-koirat ovat muuten vaan tuttuja, koska niitä löytyy niin paljon koirieni sukutauluista. Dribble-Heap's-koirista olen myös kuullut, koska niitäkin on löytynyt sukutauluista. Ruotsalaisen Kentin koirat Lengn-kennelistä olivat minulle alkuun suuri yllätys, koska en ollut koskaan kuullutkaan hänestä, mutta sitten tutustuin eräällä näyttelyreissulla häneen ja varasin itselleni urospennun, mutta juuri pentujen synnyttyä hän ilmoitti, että hänellä on uros, joka etsii kotia. Varasin sitten molemmat.

Kaikille viidelle on etsinnässä sijoituskoti, mutta aika vahva tunne on, että jäävät kotio, koska yritin jo saada etukäteen kahdelle koiristani sijoituskotia.

Samalla reissulla mukaani eksyi Lukke, joka on ollut viimeisen 3kk evakossa tuttavani luona. Ekan pari viikkoa se oli luonani, mutta todennäköisesti alkoi stressata niin isosta laumasta ja muutoksesta. Tuttavani on onneksi suostunut ottamaan vuorollaan koiriani hoitoon luokseen, että Lukke on saanut totutella rauhassa vanhempiin koiriin ja samassa syssyssä tuli nyt sitten näiden viiden uuden kanssa kotio.

Vielä pitäisi kuluttaa aikaa sen verran, että hakisin suursnautseripentuni kotio! Peeceehän taloon muutti juuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti